?Standardowe smarownice dostępne na rynku, nie pozwalają na zobaczenie smaru, co oznacza, że właściwa identyfikacja smaru nie jest możliwa. 
?Przezroczyste tubki ze smarem zapewniają proste, ekonomiczne rozwiązanie zapewniające niezawodność – eliminując błędny, związane z niewłaściwym nakładaniem smaru.
?Tuby są dostępne z różnymi kolorami zaślepek. Kolor skoordynuje rurkę smarownicy z punktami smarowania, aby wyeliminować błędy, tworząc w ten sposób wiele form pozytywnej identyfikacji.

#Wniosek? ? 
W tych trudnych ekonomicznie czasach dla przemysłu spożywczego, najważniejsza jest koncentracja na poprawie niezawodności zakładów.
Można to osiągnąć dzięki zastosowaniu zarówno najwyższej jakości smarów klasy spożywczej H1, jak i prostych, oszczędnych produktów zapewniających niezawodność.

?Producenci żywności odniosą wówczas korzyści z:
?  Dłuższej żywotności sprzętu – mniejsze nakłady inwestycyjne
? Wydłużonych okresów pomiędzy serwisami – zmniejszone zużycie smaru
? Braku zanieczyszczenia produktów spożywczych
? Redukcje energii
? Mniejszej ilości napraw – mniej części i mniej pracy
? Mniejszych zapasów – produkty wielofunkcyjne
? Większej niezawodności zakładu – mniej przestojów i strat w produkcji

? ? ? ? ?
Inwestycja w te wysokiej jakości środki smarne (klasy spożywczej H1) i rozwiązania w zakresie niezawodności, zwróci się wielokrotnie, a tym samym zyski firmy wzrosną.

Ulepszenie konserwacji i oszczędność kosztów z pewnością zostaną zauważone przez wszystkich.